torsdag den 27. september 2007

Snart Ryslinge

Så tøser nu er det snart tid til conventionen i Ryslinge...det er første gang jeg skal med og hold op mand hvor jeg glæder mig helt vildt!!! Har lige været rundt på nettet og tjekke de butikker der kommer...uha uha uha der er mange ting jeg gerne vil have! Men har nu bestemt at jeg ikke bestiller noget hjemmefra da jeg jo skal nyde at kunne se tingene IRL!

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

WIIIIEEEE ! Kan du nu ha rigig god fornøjelse, når du når dertil ! Jeg var også til mig det 1. da der var Scrap-a-mania....og det var bare en HERLIG dag ! glæd dig glæd dig ! Jeg kommer ikke til Ryslinge i denne omgang...men der er vist noget med, at næste træf ligger i april 08...og der er da ikke så længe til...vel....snøft....
knus fra mig

Marianne sagde ...

Jeg glæder mig også for vildt!!!!! Min første gang også, for sidst kunne jeg ikke tage fra trolden - og forrige gang lå jeg på sygehuset med trolden ;o) Men det bliver helt sikkert for vildt godt!!

Kirsten sagde ...

Ja, du kan godt glæde dig, det er plejer at være rigtig fedt :-) Jeg har været med til dem alle indtil nu, og jeg skal helt bestemt ligge med 4711 i feber før jeg bliver hjemme... :-)

Charlotte sagde ...

Ja, du er heldig! Forstår godt at du glæder dig helt vildt! :-)
Rigtig god fornøjelse!

Betina Olesen sagde ...

Det er rigtig godt at være til Convention, kan godt forstå du glæder dig. Men....pas på pengepungen LOL

Hygge fra Betina