mandag den 1. oktober 2007

Uhh jeg glæder mig!

Så har jeg været ved at pakke lidt til på lørdag! Ja ja jeg ved godt jeg er tidligt ude men skal jo til dans imorgen, arbejde sent torsdag og fredag sover jeg hos min søster efter et "vin og dans" arrangement.

Jeg har jo min smarte opbevaring fra Panduro, hvor jeg har 8 plastiklommer i = plads til papir/billeder til 8 LO´s. Den ene gruppe billeder bliver enten dobbelt eller tribbelt LO så mon ikke jeg har helgarderet mig med billeder? Hold op de ville være træls at løbe tør for billeder midt på dagen.... Har sørget for at finde lidt forskelligt og der i blandt nogle jeg får fremkaldt heri ugen, så der er noget nyt og spændende (fra Bali + de første billeder af mig og kæresten sammen!).

Har forsøgt at finde papirsmuligheder fra til hver gruppe billeder, men ellers kan jeg jo altid købe det hvis jeg står og mangler en bestemt farve/mønster.

Derudover har jeg pakket: lidt ekstra papir i 30/30, a4 og lettersize, sværte/stempler, værktøjskassen med klister, knive og lign., mine penne + farveblyanter, skæreværktøj/skæreplade, hobbylak, dimsekassen, blandede blomster og lidt chipboard!

Uhh jeg glæder mig!!

4 kommentarer:

Jette / ma11edina sagde ...

Ja, det tror jeg vi er mange der gør! Skal også med for første gang og har helt sommerfugle i maven LOL. Tror også det er en go´ide at pakke og planlægge lidt hjemmefra, hvis der skal være en lille chance for at scrappe, og ikke kun snakke - shoppe - snakke - shoppe LOL

Christina / LaChris sagde ...

Det er en rigtig god idé at ha bare en lille plan om, hvilke LO's man vil lave på sådan en dag...selvom meget af tiden garanteret går med at shoppe :O)
Husk skæreunderlaget !!!

Christina sagde ...

God tur Mia..
Ville ønske jeg skulle afsted, men skal til 30 års fødselsdag

MH72 sagde ...

...og du kan roligt glæde dig, convention er en absolut fed dag :-) Jeg kommer desværre ikke selv med denne gang, æv!
Tasken fra Pandura har jeg luret lidt på, har endnu ikke været inde og se den (læs: røre ved den!!!), men har set andre der har den, og den ser god ud.
og ps: lige et "tak" fordi du ville være med i min "RAK/TVH-ting" - vinderen kommer på min blog senere i dag :-)