tirsdag den 27. november 2007

Et ikke så "scrappet" projekt..

I forbindelse med at jeg skal flytte til foråret (har fået lejekontrakten så nu skal den bare skrives under af dengsen og jeg) har jeg besluttet mig for, at jeg vil have et par nye billeder. Jeg er ikke så meget for købte masseproducerede malerier og pengepungen er ikke lige til ægte kunst. Derfor har jeg købt to store 90 gange 90 lærreder på tilbud og idag har jeg så fået indkøbt akrylmaling. Har malet en del tidligere og har da også et par billeder hængende nu af mine egne...de har bare ikke lige de farver som jeg nu har besluttet mig for der skal være i det nye!! ( ja ja ved godt jeg er langt med planlægningen!!). Siden jeg begyndte at scrappe har jeg ikke fået malet, men håber det her kan få gang i det igen og så får jeg plads til et stafeli på vores nye kontor!

Er lidt spændt på hvordan resultatet bliver, men satser på, at det skal være med noget diesel grønt i...skøøøøn farve hvis du spørger mig! Og hvem ved; måske kan jeg bruge nogle af mine scrappesager til at lave de sidste detaljer!!! Hvis resultatet bliver nogenlunde skal der selvfølgelig nok komme billede på.....når jeg engang får det færdigt!!! Har jo heldigvis 5 måneder!!!

mandag den 19. november 2007

Nyt hjem....

Så er beslutningen simpelthen taget!!! I fredags var Allan og jeg ude og se på den tidligere nævnte lejlighed og han er vist lige så begejstret som mig!!! Indflytningsdatoen bliver 1. April eller 1. Maj..... Så nu skal vi bare have udvalgt præcis den vi vil have og have skrevet under!

Jeg glæder mig så meget til at få ham herop og ikke kun være sammen i weekenderne!

søndag den 11. november 2007

Anden skitse

Hmmm det her LO kom så slet ikke til at ligne skitsen! Kan det faktum at den er opsat skævt på papiret!!! Men jeg blev inspireret og valgte at følge inspirationen. Overskriften er embosset, det tog en krig men blev rigtig godt! Det er desværre noget jeg ikke får gjort så tit, så nu skulle det være... (havde lavet en lille udfordring til mig selv på TSC om at bruge embossing to steder på 1 LO, men fik kun embosset den ene gang).

Papiret er STADIG rester fra My Minds EYE Tres Jolie serien som stammer fra en månedspakke fra DP. Har lavet 4 eller 5 Lo´er med de to stykker papir! Blomsterne er bagsiden af papirerne og klippet efter en chipboard, sværtet og monteret på 3D puder. Fik også brugt min eto nye stempler {} købt hos KTCrafts i USA og mit stempel fra OrionDesign - super fede stempler begge to!
Posted by Picasa

Søndags udfordringer på TheScrapCat

Marianne har startet en lille søndags udfordring op i dag med nogle LO fra TwoPeas som skal liftes! Her er så mit første resultat... Er ikke helt tilfreds men kan ikke sætte en finger på havd der er galt???? Hmm overskriften blev ikke så god, måske det er den?

Jeg har brugt: Grønt struktur karton, rester fra Tres Jolie (månedspakke fra DP), kæmpe tuborg klamme fra Orion Design, RubOn syninger (sådan en rulle tingest fra DaisyD´s) købt hos Paperfarm, Prima Blomster, Epoxy Stickers købt hos HobbyBoden, og så mit dejlige nye stempel og masser af sværte!
Posted by Picasa

torsdag den 8. november 2007

Mit stempel er kommet...

Til conventionen i Ryslinge vandt jeg jo en stempel Lay out konkurrence og præmien var - udover lidt blandede stempler - et (personligt) stempel fra Orion Design (www.oriondesign.blogspot.com). Og nu er det så kommet!!! Det er bare så super fantastisk og jeg er så glad for det! Gurli har bare leveret den BEDSTE service og jeg kunne få det præcis som jeg ville have det....tak for god betjening Gurli! Stemplet er allerede kommet i brug!
I samme omgang havde jeg set nogle lækre chipboard, som Betina (Hotcat) havde fra Gurli og da jeg skrev til Gurli om jeg kunne købe lidt sagde hun, at hun ville sende mig et LILLE udvalg!! Hmmm døm selv!
Posted by Picasa

torsdag den 1. november 2007

En skøn award!

Har lige opdaget, at jeg har modtaget denne skønne award fra 2 personaer: rnielsen79 og Hotcat! 1.000 mange gange tak til jer begge to, den er jeg bare rigtig rigtig rigtig glad for!!!

Nye sager!


Så kom min pakke fra KtCrafts! Jeg havde ikke bestilt ret meget, da jeg ikke har handlet i USA før og økonomien er sørme heller ikke for god i tiden! Men lidt blev det da til...De to små pakker med brads er gaver... Der mangler lige en pakke blomster fra Petaloo som var i restordre. Men det betyder så, at jeg får tilsendt lidt flere skønne ting uden fragt beregning! Skønt! Er helt vild med de her ting...og ja her er faktisk kun for 200 danske kroner inklusiv forsendelse (og blomsterne!) Det er sku billigt...
Posted by Picasa