søndag den 11. november 2007

Anden skitse

Hmmm det her LO kom så slet ikke til at ligne skitsen! Kan det faktum at den er opsat skævt på papiret!!! Men jeg blev inspireret og valgte at følge inspirationen. Overskriften er embosset, det tog en krig men blev rigtig godt! Det er desværre noget jeg ikke får gjort så tit, så nu skulle det være... (havde lavet en lille udfordring til mig selv på TSC om at bruge embossing to steder på 1 LO, men fik kun embosset den ene gang).

Papiret er STADIG rester fra My Minds EYE Tres Jolie serien som stammer fra en månedspakke fra DP. Har lavet 4 eller 5 Lo´er med de to stykker papir! Blomsterne er bagsiden af papirerne og klippet efter en chipboard, sværtet og monteret på 3D puder. Fik også brugt min eto nye stempler {} købt hos KTCrafts i USA og mit stempel fra OrionDesign - super fede stempler begge to!
Posted by Picasa

7 kommentarer:

Marianne sagde ...

Vildt flot - og meget anderledes fra din side... Jeg har også svært ved at sætte det hele så skævt - men det er bare så flot, når andre gør det... Super LO!! Godt gået ;o)

Anonym sagde ...

wow den er vildt flot :)

Anonym sagde ...

gnæk gnæk nogle skønne fotos ! Flot opsætning !

Betina Olesen sagde ...

Flot LO, den opgave har du da løst superflot. Er vild med dine embossede bogstaver, godt med lidt udfordring til dig selv.

Hygge fra Betina

Jette / ma11edina sagde ...

Wow det er super flot. Lækker opsætning...og fed titel + alt det andet ;-)

Anne sagde ...

Det er kanon at det stribede papir vender hver sin vej!! Super flot LO!!

Cowgirl sagde ...

YABADABADU
Så flot et LO du her har fået lavet -elsker den skrå opsætning og farverne.