søndag den 9. marts 2008

Lidt stemningsbilleder fra Ejsing


Helle (tobiaskristian) og Ragna (rnielsen79) pakker ud... De fik dog ikke rigtig scrappet noget! Helle shoppede og shoppede og shoppede så vi andre blev helt forpustede! Helle vi så poserne inden de forsvandt ud i bilen, så du kan ikke lyve dig fra det! Hehe... Men vi fik da også snakket lidt...og set billeder af min X.... hehe Helle dejlige kommentarer du kom med! Og ja Ragna...Ragna hun havde lige en milliard kurser hun skulle på, en hel masse mennesker hun skulle snakke med og lidt penge der skulle bruges....så vi så mest hendes skosåler!

Charlotte Ravn (suzzyQ) og Marianne snakker...måske om scrap? Charlotte havde plads ved siden af min søster, men det var ikke meget vi så til hende! Jeg tror hun fik snakket mere end hun scrappede? Men men men min søster klagede ikke hun kunne jo få lov at brede sig!
Iben (multiscrap) gør det hun er bedst til: scrapper! Uhhh og så havde hun en masse lækkert nyt papir med fra USA...mums jeg tror nok jeg lige skal ind og tjekke butikken, når det er blevet lagt ind! Iben har et andet talent: at snakke! (men det er vist noget der hænger sammen med scrapgenet!). Tak for den hyggelige sludder i cafeteriet - og demostrationen af din SMARTE skæretingest!
Søde Marianne og mig! Jeg var så heldig at få tiltusket mig en plads ved Mariannes side...super hyggeligt! Vi fik shoppet lidt, snakket noget mere (selvom Marianne måtte sige "hva siger du" rigtig mange gange på grund af min meget svingende stemme!), scrappet lidt blev der også. Marianne holdt et skønt kursus i håndskrift...hold op jeg blev klog...og skal helt sikkert lege en hel masse med min håndskrift! Og så fik vi også spist nogle fantastiske pomfritter...tak for dejligt selskab Marianne!
Posted by Picasa

5 kommentarer:

Marianne sagde ...

Skønne billeder.... Og selv tak for selskabet - det var SÅ hyggeligt... Har du ikke lyst til at sende det af os to til min mail? (Du kan se den under min profil på forum) ;o)

Ragna sagde ...

Nåååååååååååååh Mia hævnen er sød.... Kunne du ikke have taget et billede af min bagdel i stedet? Når det nu var den du så mest :-) Det var hyggeligt at nå at tale lidt med jer. Men ja jeg havde godt nok nok at se til. Håber vi får talt mere på scrapcatturen.

Netti sagde ...

Det lyder som om du har haft en rigtig dejlig dag her i Ejsing :o)
Sikke flotte billeder du har taget.

Charlotte Ravn sagde ...

TAK Mia! Nu er jeg da helt sikker på, at jeg ikke opgiver min kur sådan lige med det samme og skulle jeg få lyst, kan jeg jo bare gå ind og kigge her LOL
Det var hyggeligt at hilse på dig i Ejsing!

Helle sagde ...

Tak for en hyggelig dag Mia. Det var nu meget karton og papir der var i poserne plus blomster og stempler.

Jeg glæder mig til at være med på scrap catte turen så vi kan få snakket en masse og selvfælgelig scrappet.

Knus Helle