fredag den 1. august 2008

Lidt at vise igen


Så er der igen blevet scrappet lidt tiltrods for den massive sommervarme... Den første her er med et billede af mig der fodrer en meget ivrig abe. Jeg har brugt noget Bacis Grey "Recess" som jeg har købt af Majer og et stykke genbrugs karton. Derudover en lille sommer fugl, nogle stjerner og filtbogstaver. Spørgsmålstegnet har først fået en omgang sværte og er derefter malet med cracklepaint og har fået sværte igen da det var tørt.Dette billede er fra USA og er med et fly der er ved at lande i San Diego lufthavn - det ser vanvittigt ud fordi lufthavnen ligger midt i byen.... Jeg har brugt Sassafras Lass papir og har skåret en af de små robotter ud. Og for at få den til at se ekstra bekymret ud fik den lige lidt zigzag strgere udfgra hovedet. En filtpil, en malet chipboard ramme og lyseblå vinyl thickers og det var vist det!!!
Posted by Picasa

5 kommentarer:

Karina sagde ...

To flotte Loer. Kan især godt lide det øverstes opsætning pga cirkel og pil.

FruMaansen sagde ...

Lækre Lo's Mia. Kan især godt lide opsætningen på det nederste!

Cowgirl sagde ...

Dejlige farver du har brugt til dine LO'er...hold øje med posten...for nu har jeg besøgt Iben i den nye butik og WAU for en butik !!!

Christina / LaChris sagde ...

Rigtig flotte LO'er...kan godt li din stil :O) Det ser da også helt vildt ud med det fly der er ved at lande !

marianne sagde ...

De er vildt seje begge to... Især det nederste med robotterne - har egentlig tit kigget på papiret - men bare ikke lige vidst, hvad jeg skulle bruge det til. Men du har brugt det helt perfekt.... ;o) Rigtig god søndag ;o) Knus