mandag den 22. september 2008

Billeder fra Kreta

Så kom jeg rigtig igang med at scrappe billederne fra Kreta... SKØNT. Har fået så mange lækre nye ting den sidste tid, men det har åbenbart ikke hjulpet på inspirationen!
Nå men denne her er lavet mest med materialer fra et par SPS kits...havde gang i flere forskellige så kan altså ikke lige huske hvad der er hvorfra! Billederne er af manden i mit liv, som var så sej på Kreta... Vi var en tur i Samaria kløften og Allan ville gerne gå de lange tur, mens jeg gik den korte sammen med hans forældre. Han blev sat af for toppen af kløften kl 8 sammen med alle dem der skulle gå den lange, og da vi lagde til kl 11 med færgen i den anden ende stod han og vinkede til mig på kajen. Guiderne var målløse... Nå men han have jo ikke set ret meget så han gik da bare de 4 km ind til jernporten (det smalleste sted) sammen med mig! Heldigvis for det var så varmt, at hvis jeg ikke havde haft ham med var jeg nok vendt om! Er selv blevet helt vild med den....fandt bare ting frem som jeg lagde på og ligepludselig tog det form...elsker når det sker!

De her billeder er taget fra båden, da vi nærmede os byen Agia Roumeli, som markerede starten på vores vandre tur. Det var underligt at komme sejlende og kun se klipper og lige pludselig dukkede der en lille by op af ingenting!!! Lo ét er lavet med SPS pakker igen...
Posted by Picasa